Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Benjamí Mercader
DARRER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014
by Benjamí Mercader - Tuesday, 16 September 2014, 2:47 PM
 

L’alumna Paula Blanch ha realitzar el vuitè control de maduració a l’escola. Amb tota probabilitat el darrer control de la verema 2014

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,33

23,2

13,6

2,9

3,5

Cabernet sauvignon (nou)

1,09

24,2

14,2

3,8

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,13

22,7

13,2

3,5

3,3

 

Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:

Cabernet franc (nou) A520= 0,49; IP= 23.

Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,61; IP= 20.

Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,75; IP= 24.

La Paula ha fet una bona feina. Avui els seus companys han collit el Cabernet franc vell a mà.: Dema es ...

Read the rest of this topic
(165 words)
 
Picture of Benjamí Mercader
SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014
by Benjamí Mercader - Tuesday, 9 September 2014, 4:41 PM
 

Els alumnes Rebeca Ollé i Ruben Solà han realitzar el setè control de maduració de la verema 2014 a l’escola.

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,39

23,8

14,0

5,0

3,3

Cabernet franc (vell)

1,40

23,3

14,0

4,1

3,3

Cabernet sauvignon (nou)

1,25

22,3

13,0

3,7

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,46

21,3

12,4

4,7

3,2

Merlot (vell)

1,52

22,3

13,0

3,7

3,4

Muscat

4,15

17,5

9,8

3,1

3,3

Syrah

1,83

21,5

12,6

3,9

3,3

Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:

Caberne...

Read the rest of this topic
(236 words)
 
Picture of Benjamí Mercader
SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014
by Benjamí Mercader - Tuesday, 2 September 2014, 4:38 PM
 

Els alumnes Marc Cañas, Lluís Lluch, Aleix Valero i Jordi Valls han realitzar ahir el sisè control de maduració de la verema 2014 a l’escola.

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,16

22,8

13,2

5,0

3,3

Cabernet franc (vell)

1,22

22,0

12,6

4,1

3,3

Cabernet sauvignon (nou)

1,19

23,1

13,3

3,7

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,09

22,1

12,6

4,7

3,2

Merlot (nou)

1,36

20,7

11,7

4,9

3,2

Merlot (vell)

1,63

22,6

13,2

3,7

3,4

Muscat

3,43

18,0

10,0

3,1

3,3

Syrah

1,76

22,2

12,7

3,9

3,3

...
Read the rest of this topic
(243 words)
 

Skip course categories