Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Joan Solé Sendra
NOVETAT! PROVA ACCÉS GRAU SUPERIOR AL SETEMBRE
by Joan Solé Sendra - Tuesday, 2 June 2015, 9:09 AM
 

Previsió actuacions per fer una prova restringida d'accés a cicles formatius de grau superior el setembre del 2015

 

 

El departament d'Ensenyament ha previst la possibilitat de que els alumnes que acabin el grau mig, puguin el mateix any, fer la prova d'accés en el mes de setembre, de la part comuna i per accedir a cicles de la mateixa familia (en el nostre cas industries alimentàries).

 

Fins ara els alumnes que tenien 18 anys i volien fer la prova en el mes de maig no els hi era possible: calia tenir 19 anys i llavors tenien diferents opcions a gestionar.

 

Amb aquesta novetat s'obre la possibilitat de que els alumnes un cop acabin el juny 2015, puguin presentar-se el setembre 2015 a la prova restringida i accedir al grau superior.

 

D'aquesta manera es podran presentar a ...

Read the rest of this topic
(318 words)
 
Picture of Xavier Vidal
VINUM NATURE BARCELONA
by Xavier Vidal - Tuesday, 19 May 2015, 9:41 AM
 

VINUM NATURE és una Fira i un festival musical per al proper 31 de maig i 1 de Juny a on es presenten i es poden tastar vins ecològics, naturals i biodinàmics.

http://www.vnbcn.com/es/

L'organització ens ha cedit uns codis descompte per als alumnes de l'Escola d'Espiells que vulguin assistir. Donat que ja no és període lectiu, sol·liciteu als vostres tutors o directament a Direcció i us en facilitarem un codi.

vinum%20nature.GIF

 
Picture of Oscar Rodrigo
PRÀCTICA CICLE MARKETING ENOLÒGIC
by Oscar Rodrigo - Tuesday, 12 May 2015, 4:50 PM
 

Avui els alumnes del Cicle Formatiu de Gestió Comercial i Màrqueting han fet una presentació-promoció de diferents vins i caves com a darrera pràctica del curs 2014/15. Ha estat una experiència fantàstica veure com posaven en pràctica bona part del que han aprés al llarg d'aquest any.

Aprofitem per recordar que l'any que ve aquest Cicle Formatiu de Grau Superior de Marketing Enològic passa a ser de dos anys acadèmics i té reconeguda oficialment l'especialització. Això ens permetrà aprofundir encara més en la nostra especialització en el sector, combinant assignatures de màrqueting i comercialització amb altres més tècniques: viticultura, enologia, tast, enoturisme...

Recordeu que a partir d'aquest mes ja podreu fer les preinscripcions (del 26 de Maig al 3 de Juny)

Més informació nou ...

Read the rest of this topic
(129 words)
 

Skip course categories