Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Xavier Vidal
VINUM NATURE BARCELONA
by Xavier Vidal - Tuesday, 19 May 2015, 9:41 AM
 

VINUM NATURE és una Fira i un festival musical per al proper 31 de maig i 1 de Juny a on es presenten i es poden tastar vins ecològics, naturals i biodinàmics.

http://www.vnbcn.com/es/

L'organització ens ha cedit uns codis descompte per als alumnes de l'Escola d'Espiells que vulguin assistir. Donat que ja no és període lectiu, sol·liciteu als vostres tutors o directament a Direcció i us en facilitarem un codi.

vinum%20nature.GIF

 
Picture of Oscar Rodrigo
PRÀCTICA CICLE MARKETING ENOLÒGIC
by Oscar Rodrigo - Tuesday, 12 May 2015, 4:50 PM
 

Avui els alumnes del Cicle Formatiu de Gestió Comercial i Màrqueting han fet una presentació-promoció de diferents vins i caves com a darrera pràctica del curs 2014/15. Ha estat una experiència fantàstica veure com posaven en pràctica bona part del que han aprés al llarg d'aquest any.

Aprofitem per recordar que l'any que ve aquest Cicle Formatiu de Grau Superior de Marketing Enològic passa a ser de dos anys acadèmics i té reconeguda oficialment l'especialització. Això ens permetrà aprofundir encara més en la nostra especialització en el sector, combinant assignatures de màrqueting i comercialització amb altres més tècniques: viticultura, enologia, tast, enoturisme...

Recordeu que a partir d'aquest mes ja podreu fer les preinscripcions (del 26 de Maig al 3 de Juny)

Més informació nou ...

Read the rest of this topic
(149 words)
 
Picture of Secretaria Escola
JORNADA DE PORTES OBERTES 2015
by Secretaria Escola - Thursday, 23 April 2015, 11:56 PM
 

Skip course categories