Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Secretaria Escola
REUNIÓ CONSELL ESCOLAR DE L'ESCOLA
by Secretaria Escola - Friday, 17 October 2014, 1:20 PM
 

Aquest passat dimarts 14 es va reunir el Consell Escolar, com és preceptiu a inici de curs.

El principal tema tractat va ser l’inici de curs, sobretot les novetats d’enguany com són la incorporació de nou professorat i el cobrament als alumnes dels llibres i part del material escolar.

El Consell Escolar és el màxim òrgan col·legiat de participació a l’escola (veure Normes d’organització i funcionament del centre – NOFC).

Actualment els representants dels alumnes en aquest òrgan són en Pau Blanch, del Cicle de Gestió Comercial i Màrqueting, la Núria Gutiérrez del 2n curs del Cicle de Vitivinicultura i en Marc Gómez, alumne de FCT de Gestió Comercial i Màrqueting.

Properament s'iniciarà el procés per la renovació dels alumnes i professors membres del Consell.

Read the rest of this topic
(139 words)
 
Picture of Secretaria Escola
ESCOLES AGRÀRIES. INAUGURACIÓ DEL CURS ESCOLAR 2014-2015
by Secretaria Escola - Wednesday, 8 October 2014, 12:30 PM
 

Aquest passat divendres es va fer la inauguració oficial del nou curs de les Escoles Agràries. Aquest any l’organitzador de l’acte va ser l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners.

En l’acte hi van participar, a més de les autoritats del Departament d’Agricultura i de professors dels centres, alumnes de cada una de les escoles, ja què ells són la raó de ser de les nostres escoles, tal com es van encarregar de recordar-nos el director de l’Escola de Santa Coloma de Farners en el seu breu parlament.

La delegació d’Espiells

Va ser una gran oportunitat per crear vincles que facin possible el treball en xarxa i la recerca de sinèrgies per encarar millor el futur, del qual els alumnes en seran els grans protagonistes.

Per part nostre hi van participar en Joan Tort, alumne de 2n del CFGM d’Olis d’...

Read the rest of this topic
(189 words)
 
Picture of Benjamí Mercader
DARRER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014
by Benjamí Mercader - Tuesday, 16 September 2014, 2:47 PM
 

L’alumna Paula Blanch ha realitzar el vuitè control de maduració a l’escola. Amb tota probabilitat el darrer control de la verema 2014

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,33

23,2

13,6

2,9

3,5

Cabernet sauvignon (nou)

1,09

24,2

14,2

3,8

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,13

22,7

13,2

3,5

3,3

 

Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:

Cabernet franc (nou) A520= 0,49; IP= 23.

Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,61; IP= 20.

Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,75; IP= 24.

La Paula ha fet una bona feina. Avui els seus companys han collit el Cabernet franc vell a mà.: Dema es ...

Read the rest of this topic
(165 words)
 

Skip course categories