Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Benjamí Mercader
NOUS LLIBRES A LA VOSTRA DISPOSICIÓ
by Benjamí Mercader - Friday, 27 March 2015, 12:41 PM
 

Un nou llibre a la vostra disposició a la biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia: “Los supervinos 2015” d’en Joan C. Martín.

A més els autors dels llibres “Vi català. Una reivindicació històrica” i “Guia d’enoturisme de la DO Alella” han tingut l’amabilitat de obsequiar a l’escola amb un exemplar. A tots ells els agraïm molt la seva generositat.

Novetats editorials a l'escola

 
Picture of Secretaria Escola
XVI PREMI EDUARD VENDRELL i BAQUÉS
by Secretaria Escola - Thursday, 19 February 2015, 10:49 AM
 

En la Jornada de portes obertes de l'escola, el proper 25 d'abril, es lliurarà el XVI premi Eduard Vendrell i Baqués al millors treballs de Formació Pofessional  i Batxillerat de temàtica vitivinícola i de cormercialització de vins. El termini de lliurament de treballs ja està obert. Animeu-vos a presentar els vostres treballs.

 
Picture of Benjamí Mercader
NOU LLIBRE A LA BIBLIOTECA DE SANT SADURNÍ D’ANOIA
by Benjamí Mercader - Thursday, 19 February 2015, 8:55 AM
 

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia està ampliant el seu fons en Viticultura i Enologia. Concretament ha adquirit el llibre “La Cata de Vinos” del Lluís Manel Barba, germà d’un exalumne de l’escola. El podeu reservar en el següent link

Portada del llibre

Recordeu que la biblioteca de Sant Sadurní, (així com la de Vilafranca), està especialitzada en el món de la vinya i el vi, podeu consultar tot el seu catàleg de llibres i revistes en els següents links:

LLIBRES DE VITICULTURA      LLIBRES D'ENOLOGIA

 

Skip course categories