Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Secretaria Escola
JORNADA DE PORTES OBERTES 2015
by Secretaria Escola - Thursday, 23 April 2015, 11:56 PM
 
Picture of Secretaria Escola
SALUTACIÓ JORNADA PORTES OBERTES 2015
by Secretaria Escola - Thursday, 23 April 2015, 12:50 PM
 

Un any més l’escola celebra la seva festa amb un triple motiu:

  • Donar a conèixer el centre i la seva oferta formativa als futurs alumnes i les seves famílies. De la mà dels mateixos alumnes que estan estudiant actualment. Enguany presentem la nova adaptació oficial del CFGS en Marketing i Publicitat (Perfil Professional Enològic)
  • Donar a conèixer treballs escolars d’àmbit vitivinícola, elaborats pels nostres propis alumnes  i alumnes d’altres centres. En el marc de la XVI edició del Premi Eduard Vendrell i Baqués.
  • Donar a conèixer els productes elaborats a l’escola.

Cada any la jornada és la mateixa i nova al mateix temps, ja que els alumnes que participen en la seva organització la impregnen d’un caràcter singular i irrepetible.

Des dels seus orígens, i de manera espontània, la ...

Read the rest of this topic
(228 words)
 
Picture of Secretaria Escola
EUROPEA WINE CHAMPIONSHIP
by Secretaria Escola - Wednesday, 15 April 2015, 8:11 PM
 

Aquest passat 8 i 9 d'abril s’ha celebrar a la vila de Klosterneuburg, molt a prop de Vienna (Àustria), el Xè Europea Wine Championship 2015 (EWC2015), campionat vitivinícola per a joves estudiants de viticultura i enologia. L'organització ha anat a càrrec de l'escola HBLA und BA für Wein- und Obstbau, centre especialitzat en la formació vitivinícola i fructícola.

Hi han participar 33 escoles de la majoria de països europeus, d’Espanya les escoles de La Rioja, Galicia i Carinyena. I evidentment, la nostra escola també hi ha estat molt ben representada.

Els participants: Paula, Sílvia i Joan

Cada escola hi concursa amb dos alumnes acompanyats per un professor. Els alumnes han de demostrar, a partir d'unes proves sobretot pràctiques, coneixements en els diferents aspectes relacionats amb la vinya, l’elaboració en el ...

Read the rest of this topic
(383 words)
 

Skip course categories