Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Lluís Alemany Burch
1a Cursa de Cotxes Aeropropulsats
by Lluís Alemany Burch - Sunday, 9 November 2014, 10:38 PM
 

Si voleu participar a la 1a Cursa de Cotxes Aeropropulsats del Brugulat llegiu-vos les bases i apunteu-vos-hi per parelles. Cal indicar un àlies per la parella i el nom i cognoms dels dos integrants.

aero2.jpg

Per fer-ho, cliqueu aquí,  inscriviu-vos al curs i trobareu un enllaç amb les bases i un altre per fer la inscripció. La cursa és oberta a tot l’alumnat i hi haurà premis al cotxe més ràpid, al més lleuger, al més original, al “més reciclat”,...

aero.jpg

Animeu-vos!

 
Picture of RAFEL JUANOLA
Comprimint imatges
by RAFEL JUANOLA - Wednesday, 5 November 2014, 9:14 PM
 

Alguns de vosaltres heu tingut problemes a l'hora d'enviar arxius en les tasques dels cursos. Normalment el problema és que els arxius que voleu enviar són molt grans i el nou moodle té un límit de 10 Mb. Per tant, cal intentar que els arxius siguin quant més petits millor. Si són presentacions, el mateix programa (PowerPoint, Impress, Keynote...) té sistemes per reduir la mida de l'arxiu.

premsa

La clau serà sempre que les imatges i fotos que hi poseu siguin del tamany adequat (si poseu les fotos tal com surten de la càmera o algunes d'internet, poden ocupar més de 5 Mb!). Cal reduir-les abans de posar-les en el document amb algun programa de fotografia o d'edició d'imatges. O podeu fer servir aquesta web: pengeu la fotografia, escolliu la nova mida (per un document, de 400 a 600 pixels anirà bé), la descarregueu en el vostre ordinador i, finalment, la inseriu en el l'arxiu.

 
Picture of RAFEL JUANOLA
10è Concurs de Fotografia Científica
by RAFEL JUANOLA - Monday, 20 October 2014, 6:35 PM
 

Ja pots enviar la teva fotografia per participar en el 10è Concurs de Fotografia Científica!

roca

Cal fer clic aquí, inscriure't en el curs i utilitzar la tasca que hi trobaràs per enviar el teu arxiu. Recorda que el tema d'aquest any és "Roques i minerals".

Sort!