Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of RAFEL JUANOLA
Coolors
by RAFEL JUANOLA - Sunday, 8 March 2015, 1:04 PM
 

Cansat de les plantilles predissenyades de powerpoint i de les combinacions de colors de gust dubtòs? Aquí arriba Coolors.


coolors
Coolors et proposa plantilles de 5 colors, amb els seus codis RGB, per a millorar el disseny dels treballs i presentacions. El funcionament és absolutament simple: amb cada clic a la barra d'espai, tens una proposta nova. Si t'agrada un color, hi fas clic i el fixes. Continua prement espai i van variant els altres, fins aconseguir la combinació que t'agradi més.

Ja no hi excusa per a fer les presentacions més atractives!

 
Picture of RAFEL JUANOLA
Comprimir pdf's
by RAFEL JUANOLA - Sunday, 8 February 2015, 6:33 PM
 

Recordeu que és molt recomanable convertir els treballs a pdf abans d'enviar-los al moodle. D'aquesta manera evitem problemes a l'hora de llegir-lo i els arxius ocupen menys espai.

Aquest mes us deixem un enllaç al web smallpdf on, a part de poder convertir word's, excel's i powerpoint's, podeu comprimir arxius pdf fins a un 50% de la seva mida.

 

pdf

 
Picture of RAFEL JUANOLA
Mapes conceptuals amb Xmind
by RAFEL JUANOLA - Wednesday, 7 January 2015, 10:21 AM
 

Xmind és un bon editor de mapes conceptuals que pots començar a utilitzar aquest 2015. El programa s'ha de descarregar de www.xmind.net i instal.lar en el teu ordinador (linux, mac o windows). I ja podràs fer mapes conceptuals, diagrames de flux, esborranys, pluges d'idees, organigrames, plans de viatge, eixos temporals i moltes coses més. Pots començar de zero o utilitzar plantilles, pots afegir icones, imatges, enllaços a documents, pàgines web, etc.


xmind

La versió és gratuita, amb totes les opcions, i permet crear imatges amb l'esquema o mapa que hagis fet per inserir en els documents. Si vols més tipus d'exportacions, després sí que cal comprar una llicència.