Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of RAFEL JUANOLA
Mapes conceptuals amb Xmind
by RAFEL JUANOLA - Wednesday, 7 January 2015, 10:21 AM
 

Xmind és un bon editor de mapes conceptuals que pots començar a utilitzar aquest 2015. El programa s'ha de descarregar de www.xmind.net i instal.lar en el teu ordinador (linux, mac o windows). I ja podràs fer mapes conceptuals, diagrames de flux, esborranys, pluges d'idees, organigrames, plans de viatge, eixos temporals i moltes coses més. Pots començar de zero o utilitzar plantilles, pots afegir icones, imatges, enllaços a documents, pàgines web, etc.


xmind

La versió és gratuita, amb totes les opcions, i permet crear imatges amb l'esquema o mapa que hagis fet per inserir en els documents. Si vols més tipus d'exportacions, després sí que cal comprar una llicència.

 
Picture of RAFEL JUANOLA
Bones Festes!
by RAFEL JUANOLA - Monday, 22 December 2014, 9:08 PM
 

Des del telescopi Hubble, via moodle del Brugulat, us volem regalar una estrella nadalenca. Però atenció! No una estrelleta qualsevol, sinó una galàxia sencera. Aquí la teniu:

felicitacio

La galàxia M74, també coneguda com NGC 628, que podeu trobar a la constel.lació de Peixos. Amb uns braços espirals perfectament simètrics emergint d'un nucli central, envoltada de cúmuls de joves estrelles blaves i de brillants regions rosades d'hidrogen ionitzat... una autèntica meravella!

Bon Nadal i feliç any 2015!

 
Picture of Lluís Alemany Burch
1a Cursa de Cotxes Aeropropulsats
by Lluís Alemany Burch - Sunday, 9 November 2014, 10:38 PM
 

Si voleu participar a la 1a Cursa de Cotxes Aeropropulsats del Brugulat llegiu-vos les bases i apunteu-vos-hi per parelles. Cal indicar un àlies per la parella i el nom i cognoms dels dos integrants.

aero2.jpg

Per fer-ho, cliqueu aquí,  inscriviu-vos al curs i trobareu un enllaç amb les bases i un altre per fer la inscripció. La cursa és oberta a tot l’alumnat i hi haurà premis al cotxe més ràpid, al més lleuger, al més original, al “més reciclat”,...

aero.jpg

Animeu-vos!