Omet notícies del lloc

Notícies del lloc

Imatge Luis Hernandez Perez
EL BATXILLERAT DE QUÍMICA A LES PORTES DE LA UNIVERSITAT
per Luis Hernandez Perez - dimarts, 27 gener 2015, 09:34
 
Els alumnes de Batxillerat  de 1r i 2n de Batxillerat de Química han participat a una sèrie d’ activitats organitzades pel Departament de Química de la Universitat de Girona. 
Per un matí els nostres alumnes de Química  s’han transformat en “universitaris” i han realitzat dos tallers en els laboratoris del Departament.
Han investigat la duresa de l’ aigua d’una mostra de casa que portaven i un altre taller anomenat el color dels halògens. 
També han disfrutat de diversos experiments basats amb nitrogen  líquid (a -196 ºC)
 
Imatge Luis Hernandez Perez
Lliurament del premi al Projecte Científic de robòtica
per Luis Hernandez Perez - dilluns, 26 gener 2015, 14:09
 

L'alumnat de robòtica de l'Institut Vidreres lliura el premi Projecte Científic de la First Lego League  (Fundació Scientia) a la direcció. Felicitats nois i noies ... 

 
Imatge Luis Hernandez Perez
Lego League "Premi al Projecte Científic" de robòtica pels alumnes de l'Institut Vidreres
per Luis Hernandez Perez - dilluns, 26 gener 2015, 12:45
 

Els alumnes de robòtica de l'Institut Vidreres (Equip "More than Lego" guanyen el premi al Projecte Científic de la FLL World Class (First Lego League) celebrat aquest passat dissabte a la UdG. Es tracta d'un reconeixement a l'equip que ha marcat la diferència amb el seu Projecte Científic i ha aportat idees i solucions aplicables al món real.

Felicitacions als nois i noies, a les seves famílies i a la professora encarregada de la robòtica de l'Institut, Mònica Mascort. L'Institut Vidreres excel.lentment representat. 

 

Omet categories de cursos