Departament d'Ensenyament XTEC

L'institut a la premsa

Qui hi ha?

2 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

El nostre institutlogo


Benvinguts a la nostra Intranet

Aquest és un espai de comunicació a Internet entre totes les persones de l'institut ROCAGROSSA en el qual són aplicables les normes de cortesia, confiança i educació que fixa el nostre Projecte Educatiu i el Reglament de Règim Intern.

NOTÍCIES DE LA DIRECCIÓ

 • PRESENTACIÓ DEL NOU CURS DE CICLE INICIAL EN SALVAMENT I SOCORRISME
 • El passat dilluns 20 d'octubre a les 17 h, es va fer la presentació del nou curs de cicle inicial en Salvament i Socorrisme i es varen iniciar les classes oficials.

  Aquest cicle inicial permet treballar com a socorrista a piscines i parcs aquàtics. El cicle inicial el finalitzarem el mes de gener de 2015 i tot seguit iniciarem el cicle final fins a juny, amb el què els alumnes podran treballar de socorristes a platges i altres espais naturals. Amb el cicle final els alumnes obtindran el títol de grau mitjà de Tècnic en Salvament i Socorrisme. 

  Per a la realització de les classes pràctiques, l'Ajuntament de Lloret de Mar col·labora amb l'institut amb la cessió de la piscina municipal.

  Horari cicle inicial  aquí

 • CARNET BUS
 • VENDA DE LLIBRES 
 •   A la web llibrestext.com. Els rebran a domicili. 

 • HORARIS PROVISIONALS ENSENYAMENT D'ESPORTS
 • Horari provisional futbol 1r nivell.

  Horari provisional futbol 2 nivell.

  - Horari provisional salvament i socorrisme.

 • LLISTAT DELS LLIBRES DEL CURS 2014-15
 •   Si voleu consultar el llistat dels lllibres per al proper curs 2014-15 de tots els cursos escolars, cliqueu aquest enllaç.

Notícies

PROVA ESPECÍFICA PER AL CURS DE SALVAMENT I SOCORRISME

Enviada per admin el 13/Set/2014 - 11:42

Inscripció telemàtica de dilluns 15 a dijous 25 de setembre de 2014.  Aquesta prova és un dels requisits per a poder matricular-te als nostres cursos de Salvament i Socorrisme, oficials del Departament d'Ensenyament, impartits conjuntament amb Creu Roja i la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme.

A les següents dreceres teniu la informació de la prova i l'enllaç per poder fer la inscripció a la prova:

Descripció prova

Inscripció a la prova


PROBLEMES AMB ELS LLIBRES DIGITALS

Enviada per admin el 22/Ago/2014 - 19:24

Us informen que s'ha produït una errada tècnica en els llibres digitals de tots els cursos. La causa ha estat l'actualització de la versió del Moodle 2.6 que durant aquesta setmana s'ha fet des del Departament d'Ensenyament  Ens ha informat que a partir del 26 d'agost estarà resolt.

Disculpeu les molèsties.

Coordinació Informàtica


REVISTA ATZAVARA 2014

Enviada per admin el 25/Jun/2014 - 23:32

atzavara2014/></a></p>   <div align=

No oblideu que podeu consultar revistes de cursos anteriors al Bloc de la dreta: Revista Atzavara 2014.


PROJECTE DE RECERCA DE 4t ESO A LONDRES

Enviada per admin el 17/Jun/2014 - 11:39

Una bona colla d'alumnes de 4t d'ESO estan fent el projecte de recerca de 4t a Londres des de dissabte 14 de juny al dimecres 18 de juny.

Cada dia un grup explica una part de Londres a la resta dels companys. Ara com ara ja hem visitat la torre de Londres, Globe theatre, Trafalgar Square, Picadilly, China Town, Speaker's corner, Buckingham Palace, Hyde park, Candem... El temps ha acompanyat: malgrat no tenir gaire sol no ha plogut.

Els alumnes i els professors acompanyants retornen dijous a l'institut i els alumnes faran la presentació del projecte de recerca divendres.

londres2014london2


CRÈDIT DE SÍNTESI 2014

Enviada per admin el 10/Jun/2014 - 14:27

credit de sintesi

Per poder consultar els crèdits de síntesi d'enguany, cliqueu a sobre d'aquesta imatge. Cal l'usuari i la contrasenya de la Intranet.


COMIAT ALUMNAT 2n BATXILLERAT

Enviada per admin el 28/Mai/2014 - 14:26

comiat 2n Batx

TALLER DE CUINA A L'AULA OBERTA

Enviada per admin el 28/Mai/2014 - 12:33

Els alumnes de l’Aula Oberta el passat dimecres van poder assistir a un taller de cuina organitzat per la infermera Carmen a la cuina del bar de l’institut.
En aquest taller van realitzar una recepta de “risotto”.

En primer lloc van conèixer tots els ingredients necessaris i tot seguit i amb la col·laboració dels alumnes van anar realitzant pas per pas la recepta.

Un cop finalitzat el taller van poder degustar el seu plat. L’experiència va ser molt positiva ja que van gaudir molt al mateix temps que van aprendre a cuinar una recepta desconeguda per molts d’ells.

cuina


EL DIARI DE 3r ESO

Enviada per admin el 28/Mai/2014 - 12:22

Els alumnes de tercer hem elaborat un diari. Cada grup hem seleccionat les notícies, els articles d'opinió,... que ens ha semblat més interessant i l'hem creat amb el programa Calaméo. Aquesta aplicació 2.0 permet crear online publicacions interactives amb un format innovador.
Tot seguit, i per tenir tots els diaris  junts, els hem penjat al Symbaloo, ja que és un espai web on pots tenir els enllaços que utilitzes diàriament en una sola pàgina.
Finalment, també hi hem penjat músiques en català!

revistaOLIMPÍADES MATEMÀTIQUES A SANTA CRISTINA

Enviada per admin el 20/Mai/2014 - 20:19

El 14 d’abril, els alumnes de 1r d’ESO van anar a l’ermita de Santa Cristina per a fer una jornada de matemàtiques aplicades. Allà, van treballar la proporcionalitat, escales i croquis.

Quan els aprenentatges es contextualitzen i s’apliquen a la realitat prenen més sentit per als alumnes i són més eficients.

mates2014


SORTIDES DEL 3r TRIMESTRE

Enviada per admin el 20/Mai/2014 - 19:48

Primer d’ESO a les ruïnes
Els alumnes de primer, acompanyats dels de batxillerat humanístic, van seguir els camins de les ciutats grega i romana de les ruïnes d’Empúries. Encara que va ploure, van gaudir d’un dia meravellós.

Segon d’ESO olora les flors

Els alumnes de segon van anar a ‘’Girona, temps de flors’’, per gaudir dels carrers del barri vell de la ciutat. Molts professionals decoren monuments, edificis i carrers i donen vida i color a tot Girona.

Tercer d’ESO al “Galliner”

Els de tercer també van anar a Girona per fer diferents activitats relaciones amb el teatre. Els tallers d’ interpretació, gestos i escenografia duraven una hora aproximadament. Els alumnes es van dividir en quatre grups que al cap i a la fi acabaven passant per cada una d’aquestes activitats.

Quart d’ESO a “La ruta del Quixot”

Els alumnes de quart van fer la ruta del Quixot a Barcelona. Caminant, seguien els passos que, com va relatar Cervantes en la seva novel·la, Don Quixot va fer amb el seu fidel amic i acompanyant Sanxo per la Barcelona del segle XVII.

Batxillerat al camí de ronda

Els alumnes de batxillerat van anar a fer el camí de ronda a la zona de Roses. Van caminar uns 6km des de l’Almadrava a Cala Monjoi passant per Punta falconera. Durant el recorregut van recitar diferents poemes d’autors catalans.

sortides2014

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Enllaços

En defensa del model lingüístic del sistema educatiu català

escola_en_catala

Som Escola Verda


logoverda

Biblioteca

La Biblioteca del centre restarà oberta de dimarts a divendres de 10:15h a 10:35h. A partir del dimecres 5 de febrer romandrà oberta totes les tardes del dimecres de 15:45 a 17:15.

biblioteca

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web