Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

3 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

SRATCH, UN LLENGUATGE PER A TOTHOM

Enviada per admin el 21/Mai/2015 - 12:42

Donats els bons resultats del curs anterior, els alumnes de la USEE i de l'optativa d'informàtica de 4rt han reiniciat el projecte. Els objectius són treballar amb el programa de creació d'animacions Scratch, el treball cooperatiu, la cohesió de centre i les relacions personals.


Scratch.JPG

ELS DE CICLES VAN DE COLÒNIES!

Enviada per admin el 07/Mai/2015 - 10:09

En l’últim mes de formació del CFGM del CAFEMN els alumnes han de realitzar un crèdit de síntesi que consisteix a crear una petita empresa ubicada a Lloret de Mar, a través de la qual han d’organitzar diferents esdeveniments, entre els quals una sortida d’hípica, una sortida de senderisme i una estada de dos dies en una casa de colònies.
Per realitzar aquest projecte el alumnes de CFGM van anar a la casa de colònies mas Colltort a Sant Iscle de Colltort, a la Garrotxa els dies 28 i 29 d’abril.
Els mateixos alumnes són els guies de les activitats i els responsables de l’organització i lideratge de les activitats, els professors, en canvi, feien de clients o d’alumnes. El sol i el bon temps van acompanyar els alumnes del CAFEMN en totes les seves activitats.


Sortida_cicles1.jpgc Sortides_ciles2.jpg

LA USEE TÉ UN HORT

Enviada per admin el 06/Mai/2015 - 14:38

Aquest dimarts 5 de maig, els alumnes de la Usee han reiniciat les activitats a la Casa del Mar. Aquestes activitats les enmarquem en un projecte que forma part del Pla educatiu d,entorn de l,Ajuntament de Lloret de Mar. Durant la primera sessió, els alumnes han muntat un petit hort. Aquesta activitat té com a objectius fonamentals educar en uns valors de progrés sostenible, aprendre a respectar la natura i fomentar el treball en equip. Els ha quedat un hort ben bonic!


Hort_Casa_de_Mar.JPG

CONCURS KABUA - UEC DE LLORET DE MAR

Enviada per admin el 06/Mai/2015 - 14:30

Els alumnes de la UEC de Lloret de Mar han quedat finalistes en el Concurs Kabua (Joves per canviar el món). Estem molt contents i orgullosos de la feina feta pe aquests alumnes!


Obre_els_ulls.JPG

SANT JORDI 2015

Enviada per admin el 28/Abr/2015 - 19:15

Per aquest Sant Jordi, l’aula d’acollida, l’aula oberta, la USEE i alumnes de 1r han preparat diverses manualitats exposades per tot l’institut. L’institut s’ha vestit de gala. Com els altres anys, s’han preparat unes quantes activitats per a cada curs: gimcanes, teatre amb anglès, tallers i lliurament de premis literaris i matemàtics. Aquesta jornada cívica i cultural es va cloure amb un discurs del director davant de l’alumnat i el professorat.


SantJordi2015.PNG

ELS ALUMNES DE 4t AMB SCRATCH

Enviada per admin el 24/Abr/2015 - 09:46

Els alumnes de 4t d’informàtica estem treballant amb Scratch. Scratchés un llenguatge de programació que serveix per aprendre a programar a través del joc i l’experimentació. Es poden crear històries interactives, tutorials, jocs i animacions. Tot aprofitant que la diada de Sant Jordi s’acostava, han fet aquestes petites animacions. Esperem que us agradin !!!


     Ivan Hernández   -  Javier Gallego  -  Laia Llorens  -  Felix Romero     CINC MINUTS DE SILENCI

Enviada per admin el 21/Abr/2015 - 12:34

L’Institut Rocagrossa s’ha sumat a l’aturada de cinc minuts en memòria i homenatge al professor mort ahir a l’institut Joan Fuster de Barcelona. A tres quarts i mig d’onze tots els alumnes eren al pati per fer els cinc minuts de silenci, que han començat després de la lectura del manifest de condol i suport que ha llegit el director del centre acompanyat d’un representant dels alumnes, del PAS i del professorat.
A continuació teniu el manifest que s’ha llegit aquest matí.


La comunitat educativa de l’Institut Rocagrossa, representada aquí al meu costat, formada pel professorat, alumnat, famílies i personal del centre, arran dels tràgics fets esdevinguts ahir a l’Institut Joan Fuster de Barcelona, vol manifestar el següent:
La nostra absoluta solidaritat amb tota la comunitat educativa de l’institut afectat, especialment amb la família i amics del professor mort i de les persones ferides. El nostre més sentit condol per tots els que l’estimaven.
Valorem que aquest fet s’ha de considerar de manera puntual i no és, en absolut, representatiu del que és la convivència en els centres educatius, on totes les persones que en formem part, tenim una relació de respecte i consideració personal i professional.
Que a l’institut Rocagrossa treballarem en el futur, amb més incidència si cal, per enfortir les relacions entre tots els que en formem part, tenint sempre molt clar que cadascú, en el paper que ens correspon, tenim les nostres responsabilitats i els nostres deures i, per damunt de tot, tenim l’obligació de respectar-nos en les nostres diferències.
En memòria del professor assassinat, i amb el desig que mai més hi torni a haver una situació com aquesta, farem cinc minuts de silenci que serà un homenatge a tots nosaltres.


IMG_4716.JPGc IMG_4713.JPG

VISITA DELS ALUMNES DE L’INSTITUT ROCAGROSSA A L’ESCOLA POMPEU FABRA

Enviada per admin el 17/Abr/2015 - 09:38

Dimarts dia 14 de febrer s’ha començat per iniciativa de la professora Loli Pla, membre del seminari de Física i Química, un nou projecte de connexió entre alumnes de secundària amb els alumnes de primària.
El projecte ha començat fent una visita de 7 alumnes de 3r de l’ESO del nostre institut als alumnes de 6è de primària de l’escola Pompeu Fabra. La visita s’ha centrat en la presentació de la feina feta al laboratori durant els anys d’institut i tot seguit han fet pràctiques de laboratori a l’aula.
Les pràctiques s’han desenvolupat amb un guió i amb les indicacions dels alumnes de l’institut.


Els alumnes triats per l’institut han estat Danica Curammeng, David Cabrera, Ayman El Alami, Jesus Escobar, Darío López, Andrea Medrano i Leo Presentación. El treball pràctic de laboratori ha l’aula ha constat de tres pràctiques:


1.- Distingir un ou dur, un ou dolent i un ou fresc.
2.- Trobar el pH d’una substància quotidiana segons el color del suc de la col de llombarda.
3.- Esbrinar quins materials són conductors i quins són aïllants.


A totes les pràctiques s’ha fet un treball pràctic molt proper a l’alumne en el què tots han pogut manipular el material i treure conclusions en el moment.
La opinió de l’escola Pompeu Fabra, tant professors com alumnes ha estat molt bona. La directiva en té una opinió tan positiva que han demanat tornar a repetir l’experiència el proper dimecres 29 d’abril per als alumnes de cinquè.


foto_2.jpgc foto_4.jpg

3a. MOSTRA DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DE LA SELVA II

Enviada per admin el 10/Abr/2015 - 12:55

Es presenten dos TdR de cada centre. Per part nostra participen la Verònica Valcarce amb el treball "Anàlisi del sector hoteler a Lloret de Mar" i Olga Casado amb "Musicoteràpia: recordar és viure". Seria bo per la Verònica i la Olga sentir el recolzament dels companys, professorat, amics i família. Felicitats i molta sort​!


Cartell_2015_final.jpg

VISITA DELS ALUMNES DE L'ESCOLA NÖSNÄSGYMNASIET DE SUÈCIA

Enviada per admin el 08/Abr/2015 - 11:17

Un any més els nostres alumnes de batxillerat han rebut la visita dels alumnes de l'escola Nösnäsgymnasiet de Suècia. Tots plegats han fet una classe d'educació física i una altra d'anglès. La visita de l'escola sueca és una excel·lent oportunitat que tenen els nostres alumnes de conèixer altres sistemes educatius i altres cultures fent servir l'anglès en un context comunicatiu real. I a més a més, fent amics i passant-s'ho molt bé!


VisitaSuecs3.JPGc VisitaSuecs2.JPG
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Enquestes

Enquesta per a mares i pares

Enquesta per a mares i pares

Enquesta per l'alumnat

Enquesta per l'alumnat

Preinscripció

Enllaços

Estudiar a Catalunya

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web