Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

15 usuaris registrats i 8 convidats anònims estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

ELS ALUMNES DE 4t AMB SCRATCH

Enviada per admin el 24/Abr/2015 - 09:46

Els alumnes de 4t d’informàtica estem treballant amb Scratch. Scratchés un llenguatge de programació que serveix per aprendre a programar a través del joc i l’experimentació. Es poden crear històries interactives, tutorials, jocs i animacions. Tot aprofitant que la diada de Sant Jordi s’acostava, han fet aquestes petites animacions. Esperem que us agradin !!!


     Ivan Hernández   -  Javier Gallego  -  Laia Llorens  -  Felix Romero     CINC MINUTS DE SILENCI

Enviada per admin el 21/Abr/2015 - 12:34

L’Institut Rocagrossa s’ha sumat a l’aturada de cinc minuts en memòria i homenatge al professor mort ahir a l’institut Joan Fuster de Barcelona. A tres quarts i mig d’onze tots els alumnes eren al pati per fer els cinc minuts de silenci, que han començat després de la lectura del manifest de condol i suport que ha llegit el director del centre acompanyat d’un representant dels alumnes, del PAS i del professorat.
A continuació teniu el manifest que s’ha llegit aquest matí.


La comunitat educativa de l’Institut Rocagrossa, representada aquí al meu costat, formada pel professorat, alumnat, famílies i personal del centre, arran dels tràgics fets esdevinguts ahir a l’Institut Joan Fuster de Barcelona, vol manifestar el següent:
La nostra absoluta solidaritat amb tota la comunitat educativa de l’institut afectat, especialment amb la família i amics del professor mort i de les persones ferides. El nostre més sentit condol per tots els que l’estimaven.
Valorem que aquest fet s’ha de considerar de manera puntual i no és, en absolut, representatiu del que és la convivència en els centres educatius, on totes les persones que en formem part, tenim una relació de respecte i consideració personal i professional.
Que a l’institut Rocagrossa treballarem en el futur, amb més incidència si cal, per enfortir les relacions entre tots els que en formem part, tenint sempre molt clar que cadascú, en el paper que ens correspon, tenim les nostres responsabilitats i els nostres deures i, per damunt de tot, tenim l’obligació de respectar-nos en les nostres diferències.
En memòria del professor assassinat, i amb el desig que mai més hi torni a haver una situació com aquesta, farem cinc minuts de silenci que serà un homenatge a tots nosaltres.


IMG_4716.JPGc IMG_4713.JPG

VISITA DELS ALUMNES DE L’INSTITUT ROCAGROSSA A L’ESCOLA POMPEU FABRA

Enviada per admin el 17/Abr/2015 - 09:38

Dimarts dia 14 de febrer s’ha començat per iniciativa de la professora Loli Pla, membre del seminari de Física i Química, un nou projecte de connexió entre alumnes de secundària amb els alumnes de primària.
El projecte ha començat fent una visita de 7 alumnes de 3r de l’ESO del nostre institut als alumnes de 6è de primària de l’escola Pompeu Fabra. La visita s’ha centrat en la presentació de la feina feta al laboratori durant els anys d’institut i tot seguit han fet pràctiques de laboratori a l’aula.
Les pràctiques s’han desenvolupat amb un guió i amb les indicacions dels alumnes de l’institut.


Els alumnes triats per l’institut han estat Danica Curammeng, David Cabrera, Ayman El Alami, Jesus Escobar, Darío López, Andrea Medrano i Leo Presentación. El treball pràctic de laboratori ha l’aula ha constat de tres pràctiques:


1.- Distingir un ou dur, un ou dolent i un ou fresc.
2.- Trobar el pH d’una substància quotidiana segons el color del suc de la col de llombarda.
3.- Esbrinar quins materials són conductors i quins són aïllants.


A totes les pràctiques s’ha fet un treball pràctic molt proper a l’alumne en el què tots han pogut manipular el material i treure conclusions en el moment.
La opinió de l’escola Pompeu Fabra, tant professors com alumnes ha estat molt bona. La directiva en té una opinió tan positiva que han demanat tornar a repetir l’experiència el proper dimecres 29 d’abril per als alumnes de cinquè.


foto_2.jpgc foto_4.jpg

3a. MOSTRA DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DE LA SELVA II

Enviada per admin el 10/Abr/2015 - 12:55

Es presenten dos TdR de cada centre. Per part nostra participen la Verònica Valcarce amb el treball "Anàlisi del sector hoteler a Lloret de Mar" i Olga Casado amb "Musicoteràpia: recordar és viure". Seria bo per la Verònica i la Olga sentir el recolzament dels companys, professorat, amics i família. Felicitats i molta sort​!


Cartell_2015_final.jpg

VISITA DELS ALUMNES DE L'ESCOLA NÖSNÄSGYMNASIET DE SUÈCIA

Enviada per admin el 08/Abr/2015 - 11:17

Un any més els nostres alumnes de batxillerat han rebut la visita dels alumnes de l'escola Nösnäsgymnasiet de Suècia. Tots plegats han fet una classe d'educació física i una altra d'anglès. La visita de l'escola sueca és una excel·lent oportunitat que tenen els nostres alumnes de conèixer altres sistemes educatius i altres cultures fent servir l'anglès en un context comunicatiu real. I a més a més, fent amics i passant-s'ho molt bé!


VisitaSuecs3.JPGc VisitaSuecs2.JPG

OLIMPÍADES DE GEOGRAFIA

Enviada per admin el 26/Mar/2015 - 10:13

El passat 6 de març els alumnes de 2n de Batxillerat Veronica Valcarce, Raul Abril, Elías Lozano i Joel Expósito van participar a les III Olímpiades de geografia organitzades per la Universitat de Girona, el Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya. Aquests alumnes van participar a la prova relacionada amb aspectes del temari del curs.Tot seguit van poder gaudir d'un esmorzar i assistir a la presentació dels estudis de Geografia i de l’activitat professional del geògraf. Finalment es va fer entrega de diplomes de participació. El participant amb major qualifació obtindrà com a premi la gratuitat per cursar el Grau de Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient el curs següent. Tan mateix, els tres participants que obtinguessin millor qualificació eren premiats amb el pas a la Segona ronda que es celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’abril de 2015 a València, amb les despeses de viatge a càrrec de la Universitat i possibilitat de guanyar com a Primer premi: Medalla d’Or i 500 €; Segon premi: Medalla de Plata i 300 €; Tercer Premi: Medalla de Bronze i 200 €.


OlimpiadesGeografia1.JPGc OlimpiadesGeografia2.JPG

VI TROBADA DE CORALS LLORETENQUES

Enviada per admin el 23/Mar/2015 - 10:19

El passat divendres dia 22 la Coral del nostre centre va participar en la VI trobada de Corals Lloretenques. Es va dur a terme a l’esglèsia parroquial del poble i hi van participar un total de vuit corals de joves i grans. Tres instituts públics van participar, entre ells el Rocagrossa. La coral i la orquestra  van fer una gran actuació,  dirigida per la  professora Carmen Pérez. FELICITATSSSS!!!!!!


cORAL.JPG

PROVES CANGUR

Enviada per admin el 20/Mar/2015 - 14:46

El darrer dijous 19 de Març alguns alumnes de quart, primer i segon de batxillerat van assistir a les XX proves Cangur, concurs organitzat per la societat catalana de matemàtiques que aplega a alumnes de tot Catalunya. El concurs es va dur a terme a les instal·lacions municipals del nou pavelló poliesportiu de Lloret, i com a convidat va assistir el regidor d’educació de l’ajuntament. Properament en sabrem els resultats, esperem que els nostres alumnes ocupin part de les primeres posicions... molta sort a tots i totes!!


Cangur1.JPGc Cangur2.JPG

PREMI A L'EXCEL·LÈNCIA

Enviada per admin el 19/Mar/2015 - 10:18

L'alumna Lídia García de 2n de batxillerat A ha rebut el premi a l'excel·lència del Rotary Club de Lloret de Mar. Aquesta menció representa l'esforç constant, uns bons resultats acadèmics i finalment, la participació a diferents activitats extraescolars. El premi que rebrà és un viatge durant l'estiu a un país d'Europa.


Premiexelecia.JPG


L'INSTITUT A LA RÀDIO

Enviada per admin el 17/Mar/2015 - 12:18
insti_rocagrossa_bacup_divendres.png
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Preinscripció

Enllaços

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web