Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

6 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

OLIMPÍADES DE GEOGRAFIA

Enviada per admin el 26/Mar/2015 - 10:13

El passat 6 de març els alumnes de 2n de Batxillerat Veronica Valcarce, Raul Abril, Elías Lozano i Joel Expósito van participar a les III Olímpiades de geografia organitzades per la Universitat de Girona, el Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya. Aquests alumnes van participar a la prova relacionada amb aspectes del temari del curs.Tot seguit van poder gaudir d'un esmorzar i assistir a la presentació dels estudis de Geografia i de l’activitat professional del geògraf. Finalment es va fer entrega de diplomes de participació. El participant amb major qualifació obtindrà com a premi la gratuitat per cursar el Grau de Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient el curs següent. Tan mateix, els tres participants que obtinguessin millor qualificació eren premiats amb el pas a la Segona ronda que es celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’abril de 2015 a València, amb les despeses de viatge a càrrec de la Universitat i possibilitat de guanyar com a Primer premi: Medalla d’Or i 500 €; Segon premi: Medalla de Plata i 300 €; Tercer Premi: Medalla de Bronze i 200 €.


OlimpiadesGeografia1.JPGc OlimpiadesGeografia2.JPG

VI TROBADA DE CORALS LLORETENQUES

Enviada per admin el 23/Mar/2015 - 10:19

El passat divendres dia 22 la Coral del nostre centre va participar en la VI trobada de Corals Lloretenques. Es va dur a terme a l’esglèsia parroquial del poble i hi van participar un total de vuit corals de joves i grans. Tres instituts públics van participar, entre ells el Rocagrossa. La coral i la orquestra  van fer una gran actuació,  dirigida per la  professora Carmen Pérez. FELICITATSSSS!!!!!!


cORAL.JPG

PROVES CANGUR

Enviada per admin el 20/Mar/2015 - 14:46

El darrer dijous 19 de Març alguns alumnes de quart, primer i segon de batxillerat van assistir a les XX proves Cangur, concurs organitzat per la societat catalana de matemàtiques que aplega a alumnes de tot Catalunya. El concurs es va dur a terme a les instal·lacions municipals del nou pavelló poliesportiu de Lloret, i com a convidat va assistir el regidor d’educació de l’ajuntament. Properament en sabrem els resultats, esperem que els nostres alumnes ocupin part de les primeres posicions... molta sort a tots i totes!!


Cangur1.JPGc Cangur2.JPG

PREMI A L'EXCEL·LÈNCIA

Enviada per admin el 19/Mar/2015 - 10:18

L'alumna Lídia García de 2n de batxillerat A ha rebut el premi a l'excel·lència del Rotary Club de Lloret de Mar. Aquesta menció representa l'esforç constant, uns bons resultats acadèmics i finalment, la participació a diferents activitats extraescolars. El premi que rebrà és un viatge durant l'estiu a un país d'Europa.


Premiexelecia.JPG


L'INSTITUT A LA RÀDIO

Enviada per admin el 17/Mar/2015 - 12:18
insti_rocagrossa_bacup_divendres.png

XERRADES DE BATXILLERAT

Enviada per admin el 17/Mar/2015 - 12:09

Durant el mes de febrer professors d’universitats i exalumnes de l’IES Rocagrossa han fet diferents xerrades a 1r i 2n de batxillerat perquè comencin a tenir una idea orientativa sobre el que volen triar en el seu futur: anar a la universitat o fer un CFGS (Cicle Formatiu de Grau Superior). Les xerrades van ser fetes per Carlos Sánchez, professor de Filologia de la Universitat de Barcelona i per Isabel Coronado, de la Unitat de Promoció d’Estudis de la UdG. Per altra banda alguns exalumnes de batxillerat de l’IES Rocagrossa (Alex Souren, Javier Zambrana, Alex Grabusqui, Tatiana Peralta i Vladimir Smirnov) els van explicar la seva experiència com a estudiants a la universitat o cicle. És important comptar amb l’experiència d’excompanys de l’institut i professionals per fer una bona elecció del futur acadèmic. El 3 de març un membre de l’Institut Gusman va fer una xerrada de motivació per motivar els alumnes a estudiar i per fer-los entendre que la cultura de l’esforç és molt important.


Darío López i David Cabrera


Xerrada%20batxillerat.JPGc Xerrada%20batxillera1.JPG

CONCURS FONIX D'ANGLÈS

Enviada per admin el 17/Mar/2015 - 11:51

El passat dissabte 28 de febrer tres finalistes del nostre centre van anar a Girona a la fase territorial del concurs Fonix d'anglès. La MoniKa Shewani de 4t, la Kalina Grudova de 3r i la Lisa Kroos de 1r.


Fonix.JPG

PREINSCRIPCIÓ ESO

Enviada per admin el 11/Mar/2015 - 10:10

JORNADA DE PORTES OBERTES

Enviada per admin el 06/Mar/2015 - 14:25

Dimecres 4 de març el centre va obrir les portes a pares, mares i alumnes de primària interessats en el centre. Tot i que el temps no acompanyava i la pluja i el fred feien pensar que no tindríem gaires visites, la realitat va superar la previsió. Més professors dels previstos van ser necessaris per atendre els grup de pares, alguns amb els seus fills i futurs alumnes.


La visita va ser per a tot l’institut i es van ensenyar les aules del centres, tan les específiques, com biblioteca, taller de tecnologia, laboratoris… com les aules ordinàries. Els pares van fer tot tipus de preguntes sobre disciplina, funcionament, metodologia i optatives a fi de resoldre dubtes. Van quedar gratament impressionats, tant de les instal·lacions com de l’organització del centre.


STONE ROSE AL DESTACA'T 2015

Enviada per admin el 05/Mar/2015 - 09:11

El passat 28 de Febrer els integrants del grup Stone Rose-FY (INS Rocagrossa), van ser escollits com SEMIFINALISTES al concurs de Grups Musicals emergents de les comarques Gironines de Catalunya, el DESTACA'T 2015. Els alumnes, anirán a Girona entre abril i Maig amb companyia de dos grups lloretencs més per disputar-se el primer lloc, i guanyar la semifinal.


Destacat.JPG

c

Pots informar-te de tot: AQUÍ

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Preinscripció

Enllaços

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web