Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

2 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

JORNADA DE PORTES OBERTES

Enviada per admin el 06/Mar/2015 - 14:25

Dimecres 4 de març el centre va obrir les portes a pares, mares i alumnes de primària interessats en el centre. Tot i que el temps no acompanyava i la pluja i el fred feien pensar que no tindríem gaires visites, la realitat va superar la previsió. Més professors dels previstos van ser necessaris per atendre els grup de pares, alguns amb els seus fills i futurs alumnes.


La visita va ser per a tot l’institut i es van ensenyar les aules del centres, tan les específiques, com biblioteca, taller de tecnologia, laboratoris… com les aules ordinàries. Els pares van fer tot tipus de preguntes sobre disciplina, funcionament, metodologia i optatives a fi de resoldre dubtes. Van quedar gratament impressionats, tant de les instal·lacions com de l’organització del centre.


STONE ROSE AL DESTACA'T 2015

Enviada per admin el 05/Mar/2015 - 09:11

El passat 28 de Febrer els integrants del grup Stone Rose-FY (INS Rocagrossa), van ser escollits com SEMIFINALISTES al concurs de Grups Musicals emergents de les comarques Gironines de Catalunya, el DESTACA'T 2015. Els alumnes, anirán a Girona entre abril i Maig amb companyia de dos grups lloretencs més per disputar-se el primer lloc, i guanyar la semifinal.


Destacat.JPG

c

Pots informar-te de tot: AQUÍ


LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS FOTOGRAFIA DE LA PAU I DE MÀSCARES

Enviada per admin el 25/Feb/2015 - 17:11

El divendres 20 de gener es van lliurar els premis de la fotografia de la pau i de les màscares mexicanes. El departament d’Expressió va organitzar un concurs de màscares, inspirades en les calaveres mexicanes. En el concurs hi van participar alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO. Els guanyadors del concurs van ser: Andrea Neascu, alumne de 1r A que va a la USE, Paula Peralta de 2n i un accèssit per a Emily Moreno i de 3r va guanyar l’alumne Marta Comas i el 2n premi va ser per a Leonela Presentación. El premi van ser retoladors, colors i pintures per poder continuar cultivant les dots artístiques.

Premis_1.JPG"c Premis_2.JPG"

L'EMOCIONANT ADOLESCÈNCIA

Enviada per admin el 23/Feb/2015 - 09:23
Joves_al_volant.JPG

ELS CARNESTOLTES ARRIBA A L'INSTITUT

Enviada per admin el 17/Feb/2015 - 10:07

Divendres, dia 13 de febrer de 2015 encara que l’ institut no tenia pensat celebrar el Carnestoltes, alguns alumnes del centre s’han disfressat; ha sigut una decisió dels alumnes, ja que, el centre no tenia idea d’això, però s’ha de dir que ha sigut una idea bastant divertida i original.

Els alumnes de batxillerat han triat anar amb...

Carnestoltes.JPG


"STONE ROSE" A LA RADIO

Enviada per admin el 10/Feb/2015 - 10:08

Els membres del grup "Stone Rose" (orquestra INS Rocagrossa), van presentar el passa​t dijous, el seu primer tema en català "Realitat", a la Nova Ràdio Lloret. També van explicar; el funcionament del grup, els seus origens i més informacions sobre concerts.

Stone_Rose.JPG


INSCRIPCIÓ A LES PROVES PER L’OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE L'ESO

Enviada per admin el 03/Feb/2015 - 13:58

T’informem que, si has complert 18 anys o bé els compleixes dins del present any 2015, pots presentar-te a unes proves de les matèries pendents d’ESO, la qual cosa et permetria, en cas d’avaluació positiva, obtenir el títol de GESO

Del 2 al 13 de febrer d’enguany s’obre el període d’inscripció de les proves.

Si hi esteu interessat passeu pel centre de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i la tarda de dimecres de 15 a 17 hores per emplenar la sol·licitud d’inscripció.

Criteris d'avaluació

  • Superació d'un examen.

Continguts mínims

  • Cal demostrar que s'han adquirit les competències bàsiques descrites al currículum de cada matèria de la Llei orgànica d'educació.

Inscripció a les proves enllaç


LA USEE PARTICIPA A NOVA RÀDIO LLORET

Enviada per admin el 03/Feb/2015 - 13:55

El passat 28 de gener, Paideia, el programa radiofònic de Lloret de Mar dedicat a parlar sobre el món educatiu, va convidar a la USEE de l’INS Rocagrossa, juntament amb la USEE del CEIP Àngels Alemany, per donar a conèixer el funcionament i organització d'aquestes unitats al municipi.

Paideia.jpga Paideia1.jpg


EXÀMENS DE RECUPERACIÓ EXTRAORDINÀRIA - CICLE SOS

Enviada per admin el 26/Gen/2015 - 09:50

Tal i com es va informar en el quadern de l’alumne en iniciar el curs, els exàmens de recuperació extraordinària es realitzaran durant aquesta setmana. L’horari definitiu serà el següent (exàmens tèorics a l’institut i pràctics a la piscina municipal). Exàmens de recuperació.


CONCURS DE PESSEBRES

Enviada per admin el 14/Gen/2015 - 17:13

Aquest any els alumnes de la Usee han participat en el concurs de pessebres convocat per l'Ajuntament de Lloret i l'Associació de Pessebristes. El lliurament de premis es va fer el passat 10 de gener. Tots els participants van rebre un obsequi elaborat pel pessebrista lloretenc Josep Maria Ferrer. Els alumnes Javi Doménech i Jairo Brito el van recollir en representació de l'Institut.

pessebre_1.jpgf pessebre.jpg

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Enllaços

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web