Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

21 usuaris registrats i 8 convidats anònims estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS FOTOGRAFIA DE LA PAU I DE MÀSCARES

Enviada per admin el 25/Feb/2015 - 17:11

El divendres 20 de gener es van lliurar els premis de la fotografia de la pau i de les màscares mexicanes. El departament d’Expressió va organitzar un concurs de màscares, inspirades en les calaveres mexicanes. En el concurs hi van participar alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO. Els guanyadors del concurs van ser: Andrea Neascu, alumne de 1r A que va a la USE, Paula Peralta de 2n i un accèssit per a Emily Moreno i de 3r va guanyar l’alumne Marta Comas i el 2n premi va ser per a Leonela Presentación. El premi van ser retoladors, colors i pintures per poder continuar cultivant les dots artístiques.

Premis_1.JPG"c Premis_2.JPG"

L'EMOCIONANT ADOLESCÈNCIA

Enviada per admin el 23/Feb/2015 - 09:23
Joves_al_volant.JPG

ELS CARNESTOLTES ARRIBA A L'INSTITUT

Enviada per admin el 17/Feb/2015 - 10:07

Divendres, dia 13 de febrer de 2015 encara que l’ institut no tenia pensat celebrar el Carnestoltes, alguns alumnes del centre s’han disfressat; ha sigut una decisió dels alumnes, ja que, el centre no tenia idea d’això, però s’ha de dir que ha sigut una idea bastant divertida i original.

Els alumnes de batxillerat han triat anar amb...

Carnestoltes.JPG


"STONE ROSE" A LA RADIO

Enviada per admin el 10/Feb/2015 - 10:08

Els membres del grup "Stone Rose" (orquestra INS Rocagrossa), van presentar el passa​t dijous, el seu primer tema en català "Realitat", a la Nova Ràdio Lloret. També van explicar; el funcionament del grup, els seus origens i més informacions sobre concerts.

Stone_Rose.JPG


INSCRIPCIÓ A LES PROVES PER L’OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE L'ESO

Enviada per admin el 03/Feb/2015 - 13:58

T’informem que, si has complert 18 anys o bé els compleixes dins del present any 2015, pots presentar-te a unes proves de les matèries pendents d’ESO, la qual cosa et permetria, en cas d’avaluació positiva, obtenir el títol de GESO

Del 2 al 13 de febrer d’enguany s’obre el període d’inscripció de les proves.

Si hi esteu interessat passeu pel centre de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i la tarda de dimecres de 15 a 17 hores per emplenar la sol·licitud d’inscripció.

Criteris d'avaluació

  • Superació d'un examen.

Continguts mínims

  • Cal demostrar que s'han adquirit les competències bàsiques descrites al currículum de cada matèria de la Llei orgànica d'educació.

Inscripció a les proves enllaç


LA USEE PARTICIPA A NOVA RÀDIO LLORET

Enviada per admin el 03/Feb/2015 - 13:55

El passat 28 de gener, Paideia, el programa radiofònic de Lloret de Mar dedicat a parlar sobre el món educatiu, va convidar a la USEE de l’INS Rocagrossa, juntament amb la USEE del CEIP Àngels Alemany, per donar a conèixer el funcionament i organització d'aquestes unitats al municipi.

Paideia.jpga Paideia1.jpg


EXÀMENS DE RECUPERACIÓ EXTRAORDINÀRIA - CICLE SOS

Enviada per admin el 26/Gen/2015 - 09:50

Tal i com es va informar en el quadern de l’alumne en iniciar el curs, els exàmens de recuperació extraordinària es realitzaran durant aquesta setmana. L’horari definitiu serà el següent (exàmens tèorics a l’institut i pràctics a la piscina municipal). Exàmens de recuperació.


CONCURS DE PESSEBRES

Enviada per admin el 14/Gen/2015 - 17:13

Aquest any els alumnes de la Usee han participat en el concurs de pessebres convocat per l'Ajuntament de Lloret i l'Associació de Pessebristes. El lliurament de premis es va fer el passat 10 de gener. Tots els participants van rebre un obsequi elaborat pel pessebrista lloretenc Josep Maria Ferrer. Els alumnes Javi Doménech i Jairo Brito el van recollir en representació de l'Institut.

pessebre_1.jpgf pessebre.jpg


TALLERS DE NADAL PER A L’ÚLTIM DIA LECTIU DEL 2014

Enviada per admin el 09/Gen/2015 - 12:35

Dimarts, 23 de desembre a l’institut es va preparar una programació especial per acomiadar-nos abans de les vacances de Nadal. Els alumnes van entrar a les 9.00h del matí i es van dirigir als diferents tallers. Entre les diferents opcions podien escollir: balls llatins, fer creps o piruletes de xocolata, jugar a escacs, anar a cantar nadales a una residència d’avis, quiromància, senderisme, teatre vivencial o crear figures de guix entre altres opcions. Acabats els tallers, les mares i pares de l’AMPA havien preparat una deliciosa xocolata calenta amb melindros.

IMG_4622.JPGa a IMG_4619.JPG

Per acabar la jornada ens vam dirigir al teatre on vam poder escoltar l’orquestra de l’institut, unes cançons interpretades amb harmònica per alumnes de 1r d’ESO i finalment una timbalada. A la una es van repartir les notes i es va desitjar un Bon Nadal a tothom.


ELS REIS MAGS SELECCIONEN ALUMNES DE L’INSTITUT ROCAGROSSA COM A PATGES REIALS

Enviada per admin el 22/Des/2014 - 12:40

Després d’un procés exhaustiu de selecció els tres Reis de l’Orient van seleccionar Gabriel Trascu i Kevin Mietkewicz de 4t A com a patges del reiBlanc, Melcior, i del rei ros, Gaspar. El patge del reinegre, Baltasar, ha estat AbdouMarega, exalumne del centre que actualment cursa el mòdul d’hostaleria del PQPI.


Els tres patges han estat enfeinats tot el divendres 19 de desembre. Han recollit les cartes de les classes del nens i nenes del Col·legi Públic Àngels Alemany. Elsnens i les tutores en les cartes els demanaven els regals que volien per a la classe. Els tres patges han estat amb alumnes de P3 fins a 3r de primeària. Els han repartit caramels i han escoltat els desitjos i els regals que volen per al dia 6 de gener. Els han recomanat de fer molta bondat i creure a tots els pares i mares.Reis_3.JPG

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Enllaços

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web