Departament d'Ensenyament XTEC

L'institut a la premsa

Qui hi ha?

0 usuaris registrats i 4 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

El nostre institutlogo


Benvinguts a la nostra Intranet

Aquest és un espai de comunicació a Internet entre totes les persones de l'institut ROCAGROSSA en el qual són aplicables les normes de cortesia, confiança i educació que fixa el nostre Projecte Educatiu i el Reglament de Règim Intern.

Notícies

SANT JORDI 2014

Enviada per admin el 11/Abr/2014 - 19:39

sant jordi 2014


RECOMANACIONS LITERÀRIES

Enviada per admin el 08/Abr/2014 - 21:35

L'alumnat editor de la revista Atzavara us recomana alguns llibres de lectura, cliqueu a sobre de la fotografia si els voleu consultar.

llibresCONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA

Enviada per admin el 07/Abr/2014 - 18:04

El passat dimecres 2 d’abril es va celebrar el 10è concurs de lectura en veu alta al teatre de Blanes. Del nostre centre van participar: la Silvia Serrano de 1r d’ESO, l’Ariadna Párraga de 3r d’ESO, la Iman Khamlichi i la Marta Barraso de 4t d’ESO.

Als jurats del concurs els agrada pensar que és el grup classe, la col·lectivitat, qui escull el seu representat, el millor lector, la millor lectora, que es presentarà a les diverses fases eliminatòries i, amb una mica de sort, a la final. Hi ha categories per a primària i secundària. Per a l’àmbit d’ESO s’han fixat dues categories: corsaris i tropa de corsaris.

Segons els alumnes de 3r d’ESO C que van assistir com a públic, el certamen va ser interessant encara que els va semblar una mica llarg.

lectura


EXPOJOVE 2014

Enviada per admin el 07/Abr/2014 - 17:28

El dimarts 1 d’abril i el dimecres 2 d’abril els alumnes de 4t d’ESO i 1r de batxillerat, respectivament, van anar a l’EXPOJOVE.

L’EXPOJOVE és una fira on hi havia diferents parades per fer-se una idea dels cicles, batxillerats i carreres d’universitat que hi ha. Els alumnes van poder-se informar i parlar directament amb els professionals vinculats amb cada cicle.

També van poder assistir a xerrades diverses i interessants com I després de Baxillerat, què?, Les lesions de Messi: la resposta està en els peus, Com accedir a la universitat?, Puc reclamar? Sí o no?

La valoració dels estudiants és força positiva.

exojove


UNA JORNADA DE RÀDIO!

Enviada per admin el 05/Abr/2014 - 22:01

El passat 31 de març l'alumnat participant al projecte "Scratch: un llenguatge per a tothom" va assisitr a l'enregistrament del programa de ràdio "La pissarra digital" a Nova Ràdio Lloret. Allà, la Eulàlia Muntada, en Nacho Allende, en Cristóbal Pérez i la Montse López van exposar en què consisteix el projecte i com s'ha dut a terme al nostre institut.

El següent fotomuntatge us mostra imatges de les jornades TIC-TAC organitzades al centre així com, les imatges de la ràdio. 

ràdio

Podeu sentir l'entrevista a partir del minut 36:06 clicant l'enllaç:

ràdioPREMIS COCA-COLA DE REDACCIÓ

Enviada per admin el 01/Abr/2014 - 14:23

El concurs de redacció Coca-Cola és un concurs que s’organitza per a nois i noies de segon d’ESO als quals agrada escriure. El 1961 es va celebrar la primera edició del concurs. L’objectiu principal del concurs és que els estudiants s’inspirin i s’expressin mitjançant l’escriptura.

El dissabte 29 de març es va celebrar la 54a edició del concurs. Els concursants gironins es van trobar a la facultat politècnica de la Universitat de Girona. De l’Institut Rocagrossa va participar una alumna de 2nB que es diu Danica Curammeng Nagtalon acompanyada per la professora de català Mireia Santos.

Els sis primers alumnes classificats de cada província rebran un regal. Els disset guanyadors autonòmics tindran l’oportunitat de gaudir d’un viatge de caràcter cultural. Els tres millors relats gaudiran d’un curs a distància d’escriptura creativa. Els professors dels sis alumnes qualificats de cada província rebran un premi. Els instituts als quals pertanyen els disset guanyadors autonòmics també rebran un premi.

cocacola1 cocacola2


TEIATRU AL ROCAGROSSA!

Enviada per admin el 29/Mar/2014 - 10:28

Els alumnes de segon de Batxillerat, classes A i B, han representat l’obra "El cafè de la Marina". El mèrit d’aquestes dues escenificacions rau a versionar la peça teatral, a coordinar-se entre ells per gravar, a aprendre’s el paper de memòria, a editar els enregistraments, a prendre paciència, a cohesionar-se ....

De ben segur que d’aquí uns anyets en veurem algun o alguna al Teatre Nacional de Catalunya!


marina1

marina2


JORNADA D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES TIC

Enviada per admin el 26/Mar/2014 - 19:29

El passat dimecres 26 de març va tenir lloc al nostre institut la jornada d’intercanvi d’experiències TIC de la zona educativa de La Selva, on es van explicar els següents projectes educatius de l’INS Rocagrossa:

  • Treball en l’entorn col·laboratiu del Google Drive a l’àrea de llengua castellana amb l’alumnat de l’ESO i Batxillerat a càrrec de la professora Maite Tortajada.
  • El projecte interdisciplinari: “Scratch un llenguatge per a tothom”. A càrrec de les professores: Eulàlia Muntada, Pilar Perpiñà i Conxi Peña.

Durant la sessió l’alumnat de 4t d’ESO i de la USEE van ser els veritables protagonistes, gaudint del rol d’ensenyant, feien de tutors d’alguns dels professors del centre. Una experiència inoblidable!

scratch


PROVES CANGUR 2014

Enviada per admin el 24/Mar/2014 - 18:09

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per  les respectives comissions balears, valenciana i catalana és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que per al Cangur-2014 s’ha celebrat a Edimburg (Escòcia), l'associació Le Kangourou sans Frontières, on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia i actualment ostenta, per elecció, un dels càrrecs de l'equip directiu de l'associació. Llavors els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

Aquest 2014 les proves Cangur s’han celebrat el 20 de març al pavelló poliesportiu municipal situat al costat del CEIP Pompeu Fabra. Hi han participat prop de 180 alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat dels instituts Rocagrossa, Coll i Rodés, i del Col·legi Immaculada de Lloret.

Del nostre institut s’han presentat alumnes de diferents cursos:

4t d’ESO: Kevin Gálvez, la Natalia González i la Marta Samblas.

1r BATX: Roberto Martín.

2n BATX: Antonio Barragán, Albert Comas, Kevin Ramírez, Maria Teresa Segura i Saul Vivo.

Text a càrrec de Laia Llorens, Cristina López i Agustina Talasimov

proves cangurPREINSCRIPCIÓ CURS 2014-15

Enviada per admin el 24/Mar/2014 - 18:01

preinscripció

El proper dia 11 de març comença el procés de Preinscipció escolar. Si esteu interessants en qualsevol dels nostres ensenyaments, cliqueu als enllaços següents:


Page 1 / 8 (1 - 10 of 74 Total) Next Page Last Page

En defensa del model lingüístic del sistema educatiu català

escola_en_catala

Som Escola Verda


logoverda

Biblioteca

La Biblioteca del centre restarà oberta de dimarts a divendres de 10:15h a 10:35h. A partir del dimecres 5 de febrer romandrà oberta totes les tardes del dimecres de 15:45 a 17:15.

biblioteca

Famílies

Salut i escola

programa salut

  • La infermera, Carme Vaquer, us atendrà els dies: 15 de gener, 5 i 19 de febrer, 5 i 19 de març, 2 i 23 d'abril, 7 i 21 de maig, 4 i 18 de juny a partir del segon pati fins a les 14h. Us recordem que aquest servei no requereix de cita prèvia.

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2013

revista2013
REVISTA ATZAVARA 2013

Enllaços

ajuntament
xtec
edu3cat
edu365
atri
saga
apps

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web