Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

4 usuaris registrats i 3 convidats anònims estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

CONCURS DE PESSEBRES

Enviada per admin el 14/Gen/2015 - 17:13

Aquest any els alumnes de la Usee han participat en el concurs de pessebres convocat per l'Ajuntament de Lloret i l'Associació de Pessebristes. El lliurament de premis es va fer el passat 10 de gener. Tots els participants van rebre un obsequi elaborat pel pessebrista lloretenc Josep Maria Ferrer. Els alumnes Javi Doménech i Jairo Brito el van recollir en representació de l'Institut.

pessebre_1.jpgf pessebre.jpg


TALLERS DE NADAL PER A L’ÚLTIM DIA LECTIU DEL 2014

Enviada per admin el 09/Gen/2015 - 12:35

Dimarts, 23 de desembre a l’institut es va preparar una programació especial per acomiadar-nos abans de les vacances de Nadal. Els alumnes van entrar a les 9.00h del matí i es van dirigir als diferents tallers. Entre les diferents opcions podien escollir: balls llatins, fer creps o piruletes de xocolata, jugar a escacs, anar a cantar nadales a una residència d’avis, quiromància, senderisme, teatre vivencial o crear figures de guix entre altres opcions. Acabats els tallers, les mares i pares de l’AMPA havien preparat una deliciosa xocolata calenta amb melindros.

IMG_4622.JPGa a IMG_4619.JPG

Per acabar la jornada ens vam dirigir al teatre on vam poder escoltar l’orquestra de l’institut, unes cançons interpretades amb harmònica per alumnes de 1r d’ESO i finalment una timbalada. A la una es van repartir les notes i es va desitjar un Bon Nadal a tothom.


ELS REIS MAGS SELECCIONEN ALUMNES DE L’INSTITUT ROCAGROSSA COM A PATGES REIALS

Enviada per admin el 22/Des/2014 - 12:40

Després d’un procés exhaustiu de selecció els tres Reis de l’Orient van seleccionar Gabriel Trascu i Kevin Mietkewicz de 4t A com a patges del reiBlanc, Melcior, i del rei ros, Gaspar. El patge del reinegre, Baltasar, ha estat AbdouMarega, exalumne del centre que actualment cursa el mòdul d’hostaleria del PQPI.


Els tres patges han estat enfeinats tot el divendres 19 de desembre. Han recollit les cartes de les classes del nens i nenes del Col·legi Públic Àngels Alemany. Elsnens i les tutores en les cartes els demanaven els regals que volien per a la classe. Els tres patges han estat amb alumnes de P3 fins a 3r de primeària. Els han repartit caramels i han escoltat els desitjos i els regals que volen per al dia 6 de gener. Els han recomanat de fer molta bondat i creure a tots els pares i mares.Reis_3.JPG


PROJECTE ROSSINYOL

Enviada per admin el 05/Des/2014 - 14:46

ProjecteRossinyol1.jpg

2014- 2015

Institut Rocagrossa un any més participa al Projecte Rossinyol amb sis alumnes: l’Helena Suliman de 1r B, l’Abdulah Nyagateh de 2n A, en Ravinder Singh de 2n B, la Daniela Alangina de 3r A i, la Georgina Suliman i la Oumaima El Ouakili de 4t A.

L’acte de benvinguda es va dur a terme el divendres 21 de desembre a les 17.30 a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret.


HOTOT OBRA DE TEATRE AL NOSTRE INSTITUT

Enviada per admin el 28/Nov/2014 - 14:22

El passat divendres dia 21 de novembre el gimnàs del nostre institut es va transformar en un esplèndid teatre on vam gaudir d'una bona estona a càrrec de l'actor Marcel Tomàs.  A l'obra també van col·loborar 3 membres del públic, un dels quals era la nostra companya i professora de francès, Sara Company. 

HOTOT.jpg


VERÒNICA VALCARCE ENTRE L'ÈLIT CATALANA EN FRANCÈS

Enviada per admin el 27/Oct/2014 - 10:32

L'Institut Rocagrossa vol felicitar a l'alumna Veronica Valcarce De Veer pels bons resultats obtinguts en les proves del DELF Scolaire (Diplôme d'Études en Langue Française) adreçada a l'alumnat de secundària dels  centres públics. 

Ver%C3%B2nicaValcarce1.jpg


CARNET BUS

Enviada per admin el 27/Oct/2014 - 10:11
Carnet_Bus_Petit.PNG

PRESENTACIÓ DEL NOU CURS DE CICLE INICIAL EN SALVAMENT I SOCORRISME

Enviada per admin el 27/Oct/2014 - 10:05

El passat dilluns 20 d'octubre a les 17 h, es va fer la presentació del nou curs de cicle inicial en Salvament i Socorrisme i es varen iniciar les classes oficials.

sos.jpg
REVISTA ATZAVARA 2014

Enviada per admin el 25/Jun/2014 - 23:32

atzavara2014/></a></p>      <div align=

No oblideu que podeu consultar revistes de cursos anteriors al Bloc de la dreta: Revista Atzavara 2014.


PROJECTE DE RECERCA DE 4t ESO A LONDRES

Enviada per admin el 17/Jun/2014 - 11:39

Una bona colla d'alumnes de 4t d'ESO estan fent el projecte de recerca de 4t a Londres des de dissabte 14 de juny al dimecres 18 de juny.

Cada dia un grup explica una part de Londres a la resta dels companys. Ara com ara ja hem visitat la torre de Londres, Globe theatre, Trafalgar Square, Picadilly, China Town, Speaker's corner, Buckingham Palace, Hyde park, Candem... El temps ha acompanyat: malgrat no tenir gaire sol no ha plogut.

Els alumnes i els professors acompanyants retornen dijous a l'institut i els alumnes faran la presentació del projecte de recerca divendres.

londres2014london2

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Enllaços

ieducació

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Salvament i socorrisme

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

revista2014
REVISTA ATZAVARA 2014


Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web